Hvordan tyder man en vinetiket? Hvorfor Vinakademiet? Floating Vineyards i Thailand - et kommende vinland? Kan man virkelig afgøre en vins alder blot ved at se på den? Propdefekt…eller? Fadlagring eller egechips?

WSET Level 3 Award in Wines & Spirits

 

Vinakademiet tilbyder også Level 3 Award in Wines & Spirits i samarbejde med Wine & Spirit Education Trust. Det er en international anerkendt eksamen, som er en af flere uddannelser fra WSET og blandt andet er det normale adgangskrav til deres Level 4 Diploma in Wines & Spirits. Læs mere om WSET og Level 3 her. Vi står naturligvis også parat til at informere mere om denne uddannelse, så det er bare at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Suppleringskursus til sommelieruddannelsen

Vores sommelieruddannelse er så lang og grundig, at du med en eksamen fra Vinakademiet blot behøver supplere din uddannelse med halvanden kursusdag før du kan tage Level 3 eksamen. Kurset vil først og fremmest indeholde fordybelse og repetition af smageteknik samt eksamensforberedelse, og der vil være en lektion i vitikultur og vinifikation.

 

Indtil videre er der planlagt to forløb:

 

Kursus 1:

20. april (9.30-15.30)

21. april (9.30-13.00)

26. maj (eksamen 10.00 - 13.00)

 

Kursus 2:

18. maj (9.30-15.30)

19. maj (9.30-13.00)

16. juni (eksamen 10.00 - 13.00)

 

Pris:

Kursusprisen er kun 3000 kr. som dækker det engelske undervisningsmateriale, alle vine, forplejning (frokost på dag 1 og kaffe/kage) samt eksamensafgift. Det er en meget lav pris for at blive indehaver af Level 3 Awards in Wines & Spirits.

 

Tilmelding:


Tilmelding sker via dette link. Du vil herefter modtage bekræftelse på tilmelding og nærmere instruktioner om betaling. Vi forventer stor interesse for disse kurser og pladser vil blive tildelt efter først-til-mølle princippet.

 

Hele WSET Level 3-kurset

For dem, der i første omgang blot vil have Level 3 Awards in Wines & Spirits vil vi også løbende tilbyde hele dette kursus. Det vil bestå af 6 kursusdage inkl. eksamen. Vi  har foreløbig planlagt et undervisningsforløb med følgende datoer:

27. april, 4. maj, 11. maj, 25. maj, 1. juni og 15. juni (eksamen).

Der er tale om heldagsundervisning fra ca. 9.30 - 17 undtagen eksamensdagen, som er kl. 10.00-13.00.

 

 

På kurset vil følgende emner blive behandlet:

 

  • Vitikultur og vinifikation
  • Faktorer der påvirker vinens stil, kvalitet og pris
  • Vinbeskrivelse og analyse vha. WSET Systematic Approach to Tasting©
  • Verdens vigtigste vinlande og vinområder
  • Særlige vintyper
  • Vin og mad
  • Likør og spiritus

 

Pris:

 

Dette kursus tilbyder vi til en fordelagtig introduktionspris på 10.000 kr. ved tilmelding senest d. 1. april 2016. Kursusafgiften dækker det engelske undervisningsmateriale, alle vine, forplejning (frokost og kaffe/kage) samt eksamensafgift.

 

Tilmelding:


Tilmelding sker via dette link. Du vil herefter modtage nærmere instruktioner om betaling.

 

Begge de ovenstående kursustilbud foregår på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Alle 18, 2500 Valby.

 

högerkolum WSET-DK

wset landscape descriptor 647 rgb eng 2015