Hvordan tyder man en vinetiket? Hvorfor Vinakademiet? Floating Vineyards i Thailand - et kommende vinland? Kan man virkelig afgøre en vins alder blot ved at se på den? Propdefekt…eller? Fadlagring eller egechips?

 

Tilmeldingsfristen til DM i blindsmagning søndag d. 1. maj er overskredet. Der var i år venteliste til de sidste pladser blandt de 36 deltagende hold. Læs mere om konkurrrencen herunder

Man er som tilskuer velkommen til finalen mellem de tre bedste hold. I så fald skal man møde op på nedennævnte adresse kl. 16.

 

Det åbne Danmarksmesterskab i blindsmagning 2016

 

 

Vinakademiet og gastro indbyder for tredje gang til danmarksmesterskabet i blindsmagning for hold. I 2015 kæmpede 30 tre-mands-hold om æren og titlen, og vi håber på endnu flere deltagere i år. D. 1. maj fra kl. 13-17 bliver der mulighed for at demonstrere sine blindsmagningsemner, og det foregår nok en gang på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

 

Med tidsbegrænsning skal der i hovedrunden smages 12 vine og for hver vin afleveres svarark med bud på område, druesort, årgang, producent mv. Derefter vil de tre højest scorende hold gå til finalerunden med yderligere 3 vine.

 

Hvad: Danmarksmesterskabet i blindsmagning for tre-mands-hold

Hvornår: Søndag d. 1. maj 2016 kl. 13-17

Hvor: Hotel- og Restauranskolen, Vigerslev Alle 18, Valby

Tilmelding:  Via mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med holdnavn og deltagernavne senest d. 4. april.

Hvor meget: Deltagergebyr på 1.500 kr. pr. hold

  

Læs mere om konkurrencen her. 

 

 

 

 I samarbejde med:

 

 

 

logo1  

 

 

 logo2

 

 logo3

 

 

 

 logo4

 

 

logo5