Hvordan tyder man en vinetiket? Hvorfor Vinakademiet? Floating Vineyards i Thailand - et kommende vinland? Kan man virkelig afgøre en vins alder blot ved at se på den? Propdefekt…eller? Fadlagring eller egechips?

Det åbne Danmarksmesterskab i blindsmagning 2017

 

VI HAR OPLEVET EN MEGET STOR INTERESSE FOR ÅRETS DM I BLINDSMAGNING OG HAR DERFOR MÅTTE LUKKE FOR TILMELDINGER. VI HÅBER AT KUNNE BYDE ALLE HOLD DER IKKE FIK PLADS VELKOMMEN TIL NÆSTE ÅR.

 

OG SÅ HÅBER VI AT SE EN MASSE SOM PUBLIKUM TIL FINALEN D. 7. MAJ PÅ HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN, VIGERSLEV ALLE 18, VALBY (INDGANG VED KJELDSGÅRDSVEJ) KL. 15.45. DER ER GRATIS ADGANG OG MULIGHED FOR AT SMAGE MED PÅ FINALEVINENE.

 

Vinakademiet og gastro indbyder for fjerde gang til danmarksmesterskabet i blindsmagning for hold. D. 7. maj fra kl. 13-17 bliver der mulighed for at demonstrere sine blindsmagningsevner, og det foregår nok en gang på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

 

Med tidsbegrænsning skal der i hovedrunden smages 12 vine og for hver vin afleveres svarark med bud på område, druesort, årgang, producent mv. Derefter vil de tre højest scorende hold gå til finalerunden med yderligere 3 vine.

 

Hvad: Danmarksmesterskabet i blindsmagning for tre-mands-hold

Hvornår: Søndag d. 7. maj 2017 kl. 13-17

Hvor: Hotel- og Restauranskolen, Vigerslev Alle 18, Valby

Tilmelding:  Via mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med holdnavn og deltagernavne senest d. 4. april.

Hvor meget: Deltagergebyr på 1.500 kr. pr. hold

  

Læs mere om konkurrencen her

 

 

 

 I samarbejde med:

 

 

 

logo1  

 

 

 

 

 logo3

 

 

 

 logo4

 

 

logo5